Vrienden van Archi Amici

Archi Amici zoekt verbindingen met andere ensembles en met een breed publiek. Op deze zoektocht ontmoeten we diverse gezelschappen en treden we ook op buiten de concertzalen.

In 2017 speelden we in april met Theaterwerkplaats Tiuri op het Zuiderwaterlinie Festival op locatie Kasteel van Breda en in september op Open Monumentendag op locatie Stadhuis aan de markt.

In oktober 2018 speelden we voor ca 100 kinderen uit de groepen 1-2 van KBS De Spoorzoeker. In februari 2019 hebben we ook op KBS Sint Joseph voor 125 kinderen uit de groepen 1-2 op mogen treden en hebben ook hen kennis laten maken met de diverse strijkinstrumenten. De instrumenten waren beschikbaar gesteld door Pot en Van Dalen, vioolbouwers in Breda.
In februari 2019 hebben we voor ca 125 kinderen op KBS St Joseph gespeeld ook voor de groepen 1-2.

Sinds 2020 is Archi Amici opgenomen in "De Ontdekking", de educatiewijzer voor het onderwijs in Breda, met ons programma "Luister, Zing en Strijk mee" voor de laagste klassen van de basisschool. We spelen nu jaarlijks op diverse scholen in en om Breda en bereiken zo vele honderden kinderen per schooljaar; steeds met veel plezier bij de kinderen en onszelf.

We weten ons graag gesteund door vrienden om ons werk verder te kunnen ontplooien.

Door het invullen en verzenden van onderstaand formulier meldt u zich aan als vriend van strijkorkest Archi Amici.
U kunt uw vriendschap onderstrepen door een donatie, waarmee u zich verzekert van toegang tot de eigen concerten van Archi Amici:

  • € 35,-: 1 vrijkaart per jaar
  • € 65,-: 2 vrijkaarten per jaar
  • € 100,-: 4 vrijkaarten per jaar

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Het IBAN-nummer van Archi Amici is NL98 RABO 0133 0428 12 tnv Kamerorkest Archi Amici.